In het Soesterkwartier, in het Hosanna-gebouw aan de Puntenburgerlaan, heeft Accordeon Vereniging Amersfoort (AVA) haar oefenruimte.

Speelt u accordeon, of speelde u ooit accordeon en hebt u zin weer te gaan spelen? Kom dan eens kijken op een dinsdagavond. Om 19.00 uur oefent ons B-orkest, met minder ervaren spelers. Om 20.15 uur oefent ons A-orkest, met meer ervaren accordeonisten.

Waarschijnlijk hoeft u niet lang te oefenen om mee te kunnen doen. In accordeonorkesten wordt  namelijk alleen de rechterkant (met de toetsen) gebruikt. De baspartij wordt door een basaccordeon gespeeld.

Hebt u nog nooit accordeon gespeeld maar dit altijd al gewild? AVA-leden kunnen met korting les krijgen bij Scholen in de Kunst.

Meer weten?  of bel met onze secretaris (Andrea van Diermen) op tel. 033-7850468.

 

Accordeon Vereniging Amersfoort (A.V.A.)
‘Een kei van een vereniging voor jong en oud’

WANTED!! Speel jij accordeon, keyboard of ben je slagwerker, dan zijn we op zoek naar jou. Kom gerust eens kijken en meespelen tijdens een repetitieavond op de dinsdagavond. Beginnend of ervaren speler, iedereen is welkom!

Waar: Clubgebouw Hosanna, Puntenburgerlaan 402 in Amersfoort. Klik hier voor de repetitietijden. Of neem contact met ons op.

A.V.A. geeft jaarlijks een concert voor donateurs en andere belangstellenden en verzorgt diverse concerten in verzorgings- en verpleegtehuizen. A.V.A. speelt een breed repertoire van tango tot mars en van pop tot licht klassiek. Gezelligheid, plezier in het samen musiceren en een goed muzikaal niveau halen, zijn onze verenigingsdoelstellingen.

Kom gerust eens kijken of meespelen!

 

Joop Akker.