Tijd voor Amersfoort
Fijn feestje: Fluor floreert al 30 jaar

Fluor bestaat 30 jaar
25 mei | Feesten doe je bij Fluor, dat zal iedere Amersfoorter je vertellen. Wist je dat dit poppodium 30 jaar geleden nog De Kelder heette? Nu geniet je van de beste (lokale) artiesten en silent disco’s in De Nieuwe Stad. Kom naar het verjaardagsfeest met een expositie over de groei van Fluor én deuntjes van Amersfoorts trots Bizzey!

Fluor bestaat 30 jaar

Ongehoorde klanken bij het wereldse Amersfoort Jazz

Rabobank Amersfoort Jazz 2019
23 t/m 26 mei | Rabobank Amersfoort Jazz is in 2019 nog grootser dan voorgaande jaren! Wandel door de binnenstad, waar je overal swingende jazz van de bovenste plank hoort. De programmeurs hebben diversiteit, dynamiek en avontuur voor ons in petto. En kun je er niet bij zijn? Tune dan zaterdag in bij de live-stream op onze Facebook-pagina.

Rabobank Amersfoort Jazz

Festival-moe? Doe mee met Clash

Clash in de Volmolen
23 mei | Je ziet ’t in deze nieuwsbrief: heel Amersfoort staat bol van de festivals. Ook op je timeline kun je er niet omheen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar geven al die evenementen je ook een voldaan gevoel? Bij Clash in cultuur-hotspot de Volmolen gaan festivalgangers en rustzoekers met elkaar in gesprek. Luister, doe inspiratie op en praat mee over deze trend.

Clash in de Volmolen

Nieuw restaurant! ’t Bloemendaeltje is nét open

Nieuw restaurant geopend
Er is een nieuw restaurant in de binnenstad van Amersfoort geopend! Lianne en Bas van Bistro ’t Bloemendaeltje kunnen niet wachten om je te laten proeven van hun verfijnde gerechten. Waarom je er naartoe moet? Omdat ze supercreatief zijn met groenten. De eerste gasten kwamen al lovend bij ’t Bloemendaeltje vandaan. Lees het interview met de eigenaren maar.

Nieuw restaurant geopend

Pinkstertip: kom gratis naar Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje in Amersfoort
7 t/m 10 juni | Wil jij altijd het liefst van álles proeven? Schrijf Lepeltje Lepeltje dan maar in je agenda, en ga er samen met je vrienden heen. Het concept hoeven we niet meer uit te leggen. Zonder jou wordt het niks, dus kom naar dat groene stadspark, luister naar die fijne bandjes en struin over de mooie-dingen-markt. O ja, vergeet niet ook van al het lokale lekkers te proeven!

Lepeltje Lepeltje in Amersfoort

Skate mee over de stadsring

033Skate in Amersfoort
31 mei | Nu al toe aan weekend? Ga ‘m rollend in met 033Skate. De maandelijkse tochten door Amersfoort gaan over twee weken alweer van start. Het enige wat je hoeft te doen is je skates of skeelers meenemen (of zo’n toffe step huren) en je om 20.00 uur melden bij café De Blauwe Engel. Tip: check op de dag zelf even de website om te zien of de tocht door gaat.

033Skate in Amersfoort