Op woensdagavond 5 september organiseert ‘Jouw Leven in de Steigers’ een themabijeenkomst ‘Scheiden met kinderen’ in Amersfoort. De in Amersfoort bekende Scheidingscoach Femke Wessels besteedt o.a. aandacht aan omgangsregeling, loyaliteit en omgaan met emoties van kinderen en ouders.

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn en duurt van 19.30-21.30 uur. Locatie: ‘Jouw leven in de steigers’ in het OLV ter Eem, ingang Zuid, aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 12,50 pp. Vooraf aanmelden via femke.wessels@jlids.nl of 06-21814481 i.v.m. beperkt aantal plaatsen.
Jouw leven in de steigersDe Amersfoortse vestiging van ‘Jouw leven in de steigers’ is onderdeel van een echtscheidingsadviesbureau op verschillende locaties in Nederland. Wij begeleiden ouders – alleen of gezamenlijk – die betrokken zijn bij echtscheiding. Om een echtscheiding niet te laten ontaarden in een vechtscheiding is het belangrijk regelmatig de vraag te stellen: “Ga ik voor mijn gelijk of voor mijn geluk?”
Scheidingscoach Femke Wessels, gecertificeerd counsellor en lifecoach, is gespecialiseerd in de begeleiding bij echtscheidingen. Dan spelen emoties als machteloosheid, verdriet en boosheid een grote rol. De spanningen lopen op en er ontstaan vaak stressklachten. Femke geeft tips en handvatten hoe je hier mee om gaat en hoe je, in het belang van de kinderen, de communicatie met de ex-partner zo goed mogelijk houdt. Wil je een goed onderbouwd ouderschapsplan waar je beide achter staat? Dan kun je ook bij haar terecht.
Meer informatie op: www.jouwlevenindesteigers.nl

Locatie: Klooster OLV ter Eem, ingang Zuid, Daam Fockemalaan 22, Amersfoort
Start datum/tijd: 05-09-2012 19.30

Bron: Stad Amersfoort