Zes vrijwilligers gaan 24 uur aan tafel in restaurant het Bergpaviljoen in Amersfoort om aan te tonen hoe sterk de kracht van gezonde, eerlijke voeding en bewegen is.


Zaterdag 26 januari 2013, 24- uurs diner, aanvang 17.00 uur tot zondag 27 januari 17.00 uur daarna netwerkborrel. Opening wordt verricht door wethouder Gert Boeve

          Aandacht voor gezond eten en meer bewegen

Zij willen hiermee aandacht vragen voor de noodzaak van een gezond leefpatroon en een gezonde leefwijze, in een samenleving waarin overgewicht en obesitas steeds vaker en grimmiger de kop opsteken.

The Power of Food legt de nadruk op duurzame, eerlijke producten en productiemethoden. Dit unieke netwerkevenement wil daarom tevens een platform bieden aan duurzame lokale ondernemers om hun product of bedrijf te presenteren.

Bedrijven worden uitgenodigd om sponsor te worden van The Power of Food. De sponsorgelden en de opbrengst van het 24-uurs diner gaat naar B.Slim,  dat succesvolle programma’s ontwikkelt om kinderen op scholen bewust te maken van gezonde voeding en het belang van bewegen.

Meer info en inschrijving: The Power of Food