Sint Maarten. En dansavond.

dsc_4441Vanuit de Speeltuin Rivierenwijk ( Dollardstraat) start een Sint Maarten tocht om 18.30. Met een draaiorgel en natuurlijk lampionnen door de wijk. Route loopt horizontaal door de wijk. Er wordt NIET gezongen aan de deuren om snoep. Na afloop 19.30 is er warme chocolademelk en een verrassing. Deelname is gratis.

Een tweede tocht is er vanaf de Nieuwe Sleutel, start 18.30. Route staat hieronder. Hier wordt wel bij mensen die dit aangeven, voor de deur gezongen. Hoe dit wordt gemarkeerd, is nog niet bekend. Wel dat er brandende kaarsen, lampjes voor het raam een deelname bevestigen.

Hoi allemaal ik doe even anders wie het leuk lijkt om met de kids sint Maarten te lopen kan zich verzamelen om 18:00 uur bij de sleutel dan kunnen we gaan starten om 18:15 en is is schoen idee om via Soesterweg naar Anjerplein dan via Resedastraat naar Seringstraat dan Primulastraat zo Rozenplein Begoniastraat dan de hofjes zo en dan Noorderwierweg terug naar sleutel is dat misschien een idee mocht iemand anders een idee hebben zet als reactie onder dit artikel.

Indonesie Pburg (16)En als alle kinderen weer moe maar tevreden op bed liggen, is er de mogelijkheid om in Puntenburg een Indonesische avond bij te wonen. Muzikaal de hele avond verzorgd door Will an Friends. Een vanouds zeer geslaagde en gezellige avond. De line dansers kunnen hun hart weer ophalen. Hapjes en drankjes enz. En als de prognose klopt wordt het record van 150 bezoekers nu overschreden. Zie vorige avond.

Wij wensen U veel plezier

Morgen, zaterdag 12 november staat in het teken van de aankomst van SInterklaas. Tussen 12.20 en 13.30 komt de Sint. Planning aankomst op vaste bodem is 13.00 uur. ( Eemplein) waterzijde.

logo CarnavalleienVoor de carnavalisten onder ons. De Carnavalleiën kiezen morgen hun Prins/Prinses Tinus de 42 ste en wel in de Kabouterhut, aanvang 20.30 uur. Intree is verschuldigd.