Ik ben de dochter van Joke en run een zorgboerderij in Putten(GLD). Op onze zorgboerderij logeren vooral in de weekends kinderen met autisme/ en of een verstandelijke beperking. Daarnaast komen er door de week heen ook volwassenen met een beperking voor een dagbesteding bij ons op bezoek. Het is leuk en dankbaar werk. In deze tijd is het belangrijk om ons werk goed onder de aandacht te brengen. Daarom grijpen wij ook het volgende aan  om in de publiciteit te komen:

Stem op onze stagiair  en MBO uitblinker Simon!!!!  (voor 4 oktober)

http://www.ditismbo.nl/uitblinkers/2012/simon-uhlenbusch

Simon Uhlenbusch  woont in het Soesterkwartier te Amersfoort en studeert aan het MBO ASA  afd. Welzijn. Simon is op zijn school uitgekozen als MBO uitblinker. Hij is dit geworden onder andere door geweldige prestaties tijdens zijn stage op onze zorgboerderij.

Op de site van www.ditismbo.nl kunt u in een filmpje zien waarom hij zo’n kanjer is.

Het zou fantastisch zijn als hij ook de landelijke mbo uitblinker  van 2012 zou worden!  Het betekent landelijke publiciteit voor onze zorgboerderij! Die publiciteit kunnen we goed gebruiken!

Ik hoop dat u allen via de bovenstaande link onze zorgboerderij een duwtje in de goede richting wil stemmen, en Amersfoorter Simon een winnaar laat worden.

 Heel erg bedankt voor uw medewerking,

 Andrea Sickmann

www.goedland.nl