Van de zijde van onderstaande bankinstelling werd de redactie verzocht, aandacht te schenken aan de Sinterklaasviering zoals hieronder omschreven. Zover wij hebben begrepen is er op diverse fronten al vanaf oktober overleg geweest met belanghebbende partijen, in verband met de doelgroep. In eerste instantie ging de redactie er vanuit dat het hier een actie betrof voor de “Low Budget” groep Soesterkwartier. Tijdens verdere besprekingen met o.a. Sinterklaas zelf, blijkt het een actie te zijn voor de hele stad. Inhoudende dat er stadsbreed in de categorie genoemd, zich mogen aanmelden voor dit sinterklaasfeest. Dus Amersfoorters, als U op enigerlei wijze de budgettaire- Sint mist, meldt U zich dan aan bij de organisatie hieronder vermeld.

Redactie Soesterkwartier.info.

 

ABN AMRO/Florius verzorgt op zaterdagmorgen 1 december van 10:00 uur tot 12:00 uur een spetterend Sinterklaasfeest in Speeltuin Soesterkwartier, Noordewierweg.

Soms gaat het bij sinterklaas wel eens fout en raakt hij namen van kinderen kwijt. Speciaal voor deze kinderen organiseren we dit feest.

Kinderen van 2 tot 10 jaar oud zijn van harte welkom. Geef bij de aanmelding aan of je een jongen bent of een meisje. Vergeet ook je leeftijd niet. Sint weet dan welk cadeau hij dan moet kopen voor je.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: SinterklaasactieFL@gmail.com.

 

de “Bank”Sint.