Woensdag 12 Juni – Persbericht

Tuinenfestival Struinen in de Tuinen heeft het programma bekend gemaakt. Maar liefst 114 Amersfoorters stellen hun tuinen open. Ze bieden een podium aan een lokale act en verwelkomen buurtgenoten. In elke tuin geeft een Amersfoortse podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 344 optredens laat Amersfoort op zondag 7 juli zien hoeveel talent ze in huis heeft.
Op zondag 7 juli 2019 kan er door heel Amersfoort gestruind worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 116 lokale acts een plek op het gazon hebben  gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door de wijken van Amersfoort. Met een kopje koffie, thee en natuurlijk een koekje heten de gastvrije tuineigenaren je welkom bij hun gezellige podium. Ervaar uiteenlopende optredens van bands, singer-songwriters, cabaretiers, theatermakers en andere podiumkunstenaars. De acts duren tot 30 minuten en zijn gratis te bezoeken.
Vind het programma online
Met een handige kaart maak je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg naar het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is hier te vinden
STRUINEN IN DE TUINEN
zondag 7 juli 2019
12:00 – 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)