Wijkwethouder Menno Tigelaar start op 20 september met zijn nieuwe ontmoetingen in het Soesterkwartier. Naast inloopspreekuren wil hij ook bezoeken brengen aan organisaties, bijeenkomsten en instellingen.

 Menno Tigelaar: “Afgelopen jaar heb ik veel leuke en boeiende Soesterkwartierders ontmoet en zinvolle ontmoetingen gehad. Met vragen over de wijk, over de gemeente of over de toekomst, maar soms ook om onderwerpen op de agenda te krijgen. Dat wil ik graag blijven doen en ik hoop dat Soesterkwartierders dat ook handig vinden.”
“Het Soesterkwartier is een wijk met betrokken bewoners. Graag hoor en zie ik wat er speelt. Elkaar kennen en ontmoeten is niet alleen voor wijkbewoners prettig, maar voor mij ook belangrijk. Zo kan ik met een goed beeld van het Soesterkwartier betere besluiten in het college nemen die deze mooie wijk betreffen.”
Eens per maand is er een inloopmiddag. De eerste is op 20 september in de Emmaüskerk, Noordewierweg 131. Tussen 14.00 uur en 15.30 uur kunt u vrij binnenlopen. Daarnaast kunt u Menno Tigelaar uitnodigen om eens langs te komen. U stuurt een mailtje naar wethoudertigelaar@amersfoort.nl of belt met (033) 469 4326.