11130169_637220919712489_4168371464543461214_nDe Noordewierweg zal op vrijdagmiddag/avond 3 juni van 16 tot 21 uur en zaterdag 4  juni van 10 tot 17 uur worden omgetoverd tot de Soesterkwartier Zomerparade.

Tijdens de Zomerparade laat het Soesterkwartier zich van haar beste kant zien als een wijk waar voor iedereen veel te beleven is.

Op de vrijdag wordt van start gegaan met “proef ‘t Soesterkwartier” festijn, waar horeca ondernemers uit de wijk bezoekers verwennen met het beste dat ze in huis hebben.

Ook voor kinderen is er veel georganiseerd. Zij lopen op zaterdag allerlei activiteiten af, waaronder leuke attracties, om het Florynpaspoort te vullen met tien stempels. Een volle kaart leveren ze in voor een welverdiende consumptie. Uit de ingeleverde paspoorten worden zaterdag rond half vijf leuke prijzen verloot. Papsoorten zijn zaterdag verkrijgbaar bij Mon Papillon, Noordewierweg 134 en op het centrale plein voor de kerk.

Ook hebben we voor de kerk gelegenheid voor de kinderen om deel te nemen aan een kleedjesmarkt.

Heb je nog wat te verkopen, kom gerust. Er is vast nog wel een plaatsje voor je.

Theo Swart, voorzitter ondernemersvereniging Soesterkwartier: ¨Er zit veel economische kracht in de wijk. Een goed winkelklimaat is belangrijk! Tijdens de Zomerparade beleven we met elkaar hoe leuk winkelen in het Soesterkwartier is! Samen met ZZP-ers, webshops, dienstverleners en vooral: De bewoners!”

De Zomerparade is een gezamenlijk initiatief van de Soesterkwartier ondernemersvereniging en bewonersvereniging Duurzaam Soesterkwartier.

De Zomerparade is het feest van het hele Soesterkwartier!

Nadere inhoudelijke informatie volgt.

Voor meer informatie: