De jeugd van korfbalvereniging Soesterkwartier heeft zaterdag nieuwe sportshirt ontvangen van Bowling Overhees.

Wilco Wernsen, eigenaar Bowling Overhees, overhandigde afgelopen zaterdag de eerste shirts aan Quinn en Suzan, respectievelijk het jongste en oudste jeugdlid. Suzan verteld enthousiast dat ze de kleur super mooi vindt en het shirt heel erg lekker zit.

“Het is prachtig om te zien dat de kinderen zo blij zijn met de shirts”, verteld Wilco. “Ik ben met de korfbalvereniging een hele mooie samenwerking aangegaan waarin we onze sterke kanten van elkaar benutten”.

Bij Bowling Overhees is natuurlijk meer te beleven dan de reuze gezellige bowlingbanen. Een sport voor jong en oud. Ook kan er in het restaurant heerlijk gegeten worden en zijn er vergaderruimte aanwezig.

Eric Lijnsveld, voorzitter korfbalvereniging, vult nog aan dat er een hele mooie klik is tussen Bowling Overhees en de korfbalvereniging. Zowel Overhees als de vereniging stralen gezelligheid, kwaliteit en samenhorigheid uit.

Wil je ook graag in zo’n mooi shirt wedstrijden willen spelen, kom dan vrijblijvend een keer een proeftraining doen op dinsdagavond om 19:00 uur aan de Dollardstraat 121.

Erwin Geurts