DSC_4058[Persbericht] Soesterkwartier bewijst laatste eer aan Kimberley Vos.

1 februari 2016 Amersfoort, Soesterkwartier.

Op indrukwekkende wijze, is vandaag in het Soesterkwartier afscheid genomen van Kimberley Vos. De 18 jarige jonge vrouw die 24 januari tussen Putten en Ermelo werd aangereden door een automobilist. Hierbij kwam ook haar vriend de 17 jarige Randy Gerritsen uit Putten om het leven.

Voorafgaand aan de crematie van Kimberley, werd een laatste rit gemaakt met de rouwstoet, door het Soesterkwartier. Zo werd er stil gehouden bij de ouderlijke woning van Kimberley.  Op de Noordewierweg, tussen de Lelystraat en de Emauskerk, stonden honderden mensen in een “ere haag opgesteld, allen voorzien van een witte ballon.

Tijdens de passage van de stoet, werden deze ballonnen als een “wave” opgelaten. Daar Kimberley caissière was geweest bij de Albert Heijn, hield de stoet ter afscheid even stil. Het personeel allen voorzien van witte rozen met een laatste afscheid groet.

Om vervolgens langzaam de wijk te verlaten op weg naar de laatste halte, het crematorium Rusthof.

Uit  piëteit, had de Rova, zijn ophaalroute en tijden gewijzigd, reden de bussen van Connection een andere route, werd het verkeer even stil  gelegd middels verkeersregelaars.  Het personeel van Albert Heijn was vervangen door personeel uit andere filialen. Zij stonden allen buiten met witte rozen voor de winkel.

De rouwstoet werd verder gevolgd door een stroom van auto,s brommers, fietsers  en scooters op weg naar de laatste rustplaats.

In nauw overleg met de familie is besloten geen reportage te maken van de plechtigheid op Rusthof.

Een uitgebreid verslag vindt U op de Wijkwebsite Soesterkwartier. www.soesterkwartier.info.

Soesterkwartier, Karel van Rooy