Soesterkwartier 6 november 2018. Weet U het nog, de “switch”van de Nieuwe Sleutel. Een nieuw bestuur, een nieuwe indeling, praat en eet-groepen en fungeren als woon-opvang unit voor de King Arthurgroep. Hierbij begeleid men een aantal dagen per week dementerende mensen opvangt.

Uit de nieuwe wijze van programmering, zijn inmiddels mooie dingen ontstaan, waaronder de “eetlijn” waar inwoners de hele week op diverse vaste plaatsen, tegen reduceert tarief kunnen eten. Mooi initiatief.

Tijd voor het bestuur en vrijwilligers eens een “blik”terug te werpen. Hoe is het gegaan,wat moet of kan anders. Denken / Delen en Doen dus. Onderstaand een korte notitie, opgesteld door een bestuurslid.

Men brengt inmiddels een nieuwsbrief uit, misschien interessant voor U

Redactie.Karel van Rooy.

De Sleutelaars.

De ruimte waar 3 keer per week de King Arthur Groep huist werd vanavond gevuld met sleutelaars. Wijkbewoners en beheerders van ons buurthuis “De Nieuwe Sleutel”.

Deze avond is georganiseerd door het bestuur dat sinds 1 juni het stokje heeft overgenomen van Joke en Connie. Het 5 koppig bestuur en de meedenker presenteerde zich in een kort voorstelrondje. Dat was nodig, in de afgelopen maanden hebben deze mensen naast hun vaste baan geprobeerd een weg te banen in wat er nodig is om de locatie open te houden.

De avond werd daarna gevuld met de vragen “Wat gaat er nu goed?” en “Wat moet ons de toekomst brengen?”. De voorzitter van de avond concludeerde daaruit dat het best wel goed gaat met de Sleutel, maar ook dat er nog veel te doen is. Vooral communiceren naar elkaar, “Dat gaan we doen!”, zij het bestuur in een mond. In samenwerking met Future Of Fame is er een nieuwsbrief gemaakt. Iedereen die geïnteresseerd in wat er gebeurd in De Nieuwe Sleutel kan zich daarvoor opgeven.

Wil jij ook op de hoogte blijven? Klik dan hier