Maandag 19 maart mocht ik weer gaan kijken bij onze SK Power Hoppers in speeltuin het soesterkwartier. En….. zoals ik al eerder schreef de kwaliteit gaat met de week omhoog fantastisch om te zien hoe het niveau omhoog gaat Shiara Hasper heeft eer van haar werk!

Ook de verstandhouding tussen de meisjes en jongen is goed, men vertelt elkaar wel eens ongezouten de waarheid maar daar staat tegenover dat ze elkaar met sommige passages ook weer helpen. Een energieke groep die drie kwartier volop in de running is (gelukkig wel een korte pauze om even ‘bij’ te komen) en op het eind weer tot een prachtig geheel komen. De ouders die aan het eind weer binnen mogen komen kijken hun ogen uit! De allerkleinse danst nog wel eens op haar eigen houtje maar ook zij doet alle figuurtjes ongemerkt mee.

Lijkt het je leuk om ook mee te dansen, er zijn nog plaatsen vrij ben je 4 jaar of ouder kom eens kijken er wordt elke maandagavond gedanst van half zeven tot kwart over zeven en zoals al eerder gezegd er is een super juf Chiara Hasper. De kosten zijn slechts 1 euro per les en dan krijg je nog wat te drinken en wat lekkers. Wil je eerst eens kijken? Ook dat kan kom dan gewoon maandag avond, je wordt vast enthousiast!

 

Verslag en Foto’s Ton Schimmel.