De stichting Single SuperMom komt op 2 maart naar Amersfoort. Single SuperMom, hét netwerk voor de Single Mom, organiseert deze dag een gezellige informatie ‘Durven Doen’ playdate in Superfun, met aansluitend samen eten. Een actieve en gezellige ontmoetingsbijeenkomst vol informatie, inspiratie en de mogelijkheid om met andere alleenstaande moeders in contact te komen.
“Nederland telt meer dan een half miljoen eenoudergezinnen, waarvan het merendeel met een moeder aan het hoofd, vertelt voorzitter Eva Yoo Ri Brussaard van de stichting. “Veel moeders redden het prima. Maar er is ook een groep die in armoede leeft. Daar willen wij iets aan doen. Niet alleen voor de moeders, maar ook voor de kinderen. Economische zelfstandigheid is voor moeders dubbelbelangrijk.”
Trainingen
Single SuperMom heeft de trainingen „Durven Doen‟ speciaal ontwikkeld voor alleenstaande moeders die te maken hebben met te weinig geld, eenzaamheid of sociaal isolement. Maar ook alleenstaande moeders die zich om een andere reden willen versterken, zijn welkom. “De trainingen zijn gericht op vaardigheden die moeders helpen zelf hun situatie op een positieve manier te veranderen. De trainingen worden ondersteund met coaching. Daarnaast kunnen moeders die meedoen 24/7 terecht op het gratis platform met vragen. Bijvoorbeeld om een oppas te vinden of andere hulp”, licht Brussaard toe. Single SuperMom heeft „Durven Doen‟ ontwikkeld met steun van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met de landelijke „Durven Doen‟ tour brengt Single SuperMom de trainingen onder de aandacht van alleenstaande moeders. Alle moeders die mee willen doen met Durven Doen! of eerste meer willen weten, zijn welkom op deze voorlichtingsbijeenkomst.
De playdate vindt plaats op 2 maart a.s..
Locatie: Superfun, Middelhoefseweg 10, 3819 AA Amersfoort,
Tijd: 11:00 – 14:00
GRATIS tickets verkrijgbaar via event@singlesupermom.com
Meer weten bel of Whatapp naar 06-45909977.
De bijeenkomst en entree zijn gratis
Over Stichting Single SuperMom
De stichting Single SuperMom is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk voor alleenstaande moeders in Nederland. Single SuperMom biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders in het hele land. De besloten Facebookgroep van de stichting is een ontmoetingsplek waar alleenstaande moeders elkaar vinden voor vriendschap, praktische hulp en advies. Eva Yoo Ri Brussaards is initiatiefneemster en sinds de start voorzitter van Single SuperMom.
Met vriendelijke groet,
Suzanne van den Oudenrijn
Team Single SuperMom

2 bijlagen