corporate-story-schrijvenSpeelse schrijfopdrachten helpen u om waardevolle herinneringen uit uw leven op te diepen en erover te schrijven. Plezier in het schrijven, u laten verrassen en de verhalen delen met anderen staan voorop. Schrijfervaring is niet nodig!

Per middag schrijft u enkele korte teksten en na de pauze een langer verhaal. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van 4-7 deelnemers.
Voor wie: Mannen en vrouwen 55+ Dag en tijd Maandagmiddag 14.00 -16.00 uur

Data 17 oktober, 7 en 21 november, 5 december

schrijven01Locatie Puntenburg – ruimte Welzijn (bg) Kosten € 90,- inclusief cursusmap, koffie en thee

Aanmelden Uiterlijk maandag 10 oktober
Informatie en aanmelding:
Maria Baelde – Cursusleidster, 06-36164922 of baeldemc@gmail.com
Brigit van der Eijnden, 06-13985935 of ouderensteunpunt@lyvore.nl
Als de cursusprijs een bezwaar is, neemt u dan contact op met Maria
Website: www.hetschrijfkleed.nl

Het Schrijfkleed

Het Schrijfkleed’, een initiatief in Amersfoort voor mensen die willen schrijven over hun leven.

Zou je het wel willen? De waardevolle verhalen van je leven vastleggen. Voor kinderen, kleinkinderen en andere naasten. Of juist alleen voor jezelf. Je wilt het graag maar merkt ook dat het lastig is om dat helemaal vanuit jezelf te doen. ‘Het Schrijfkleed’ organiseert daarvoor cursussen en workshops. In een kleine groep schrijf je aan je eigen levensverhaal. Individuele begeleiding bij het schrijven is een andere mogelijkheid.

Als er een groep komt schrijven leg ik het ‘schrijfkleed’ op tafel. Het is een mooi kleed wat ons om de tafel heen met elkaar verbindt. Het staat voor de ruimte en de tijd die je jezelf geeft om bezig te zijn met de verhalen van je leven. Schrijven over je leven is aandacht voor jezelf.

Tot schrijfs?

Maria Baelde