In samenwerking met Politie Amersfoort en de wijkagenten van het Soesterkwartier en Randenbroek ben ik, Claire, bezig met mijn afstudeeronderzoek naar het belang van het werk van de wijkagenten. Een deel van het onderzoek gaat over de tevredenheid van de wijkbewoners en andere betrokken personen in de wijk.

Als inwoner weet u als geen ander wat er speelt, hoe veilig u zich voelt in de wijk en zal u wellicht specifieke wensen hebben omtrent het optreden van de politie. Uw mening is dus ontzettend belangrijk!

Bij deze vraag ik u uw mening en ervaringen te delen via onderstaande enquête (link). Het invullen van de enquête kan geheel anoniem en met gevoelige informatie zal vertrouwelijk worden omgegaan. Als dank voor het invullen zal er een cadeaukaart t.w.v. €20 bij een winkel naar keuze worden verloot.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=CSmTmFqaGE2s5HI2tbXhHb9Dgus4rFBLlJXZ5VP8eP1UQlNYRFFNWEpGMTE1MTZVSFlPVUdDUE1RVS4u

Wenst u graag persoonlijk contact te hebben naast of in plaats van het invullen van de enquête of heeft u vragen, dan is het mogelijk om contact met mij op te nemen via 0625193325 (bellen, sms’en of via WhatsApp) of via het emailadres tevredenheid033@gmail.com