Soesterkwartier 25 maart 2017 Sixties Generation, het motto van deze inspirerende avond in de Vijverzaal van wooncomplex Puntenburg.

Bij de aankondiging vooraf, bleek al dat de belangstelling  voor dit muziek “genre” erg hoog is. De oude nummers uit die jaren, blijven mateloos populair. De al eerde optredende band, Back to the Sixties) kon zich dan opmaken voor een drukke avond.

Het ensemble bestaande uit Hein Braat ( gitaar); Bert Boshoven ( slagwerk); Steef Meeuwisse (gitaar);Jacques Smulders (bas gitaar); Eelke – Toetsen/zang.( vrij) heeft een uitgebreid repertoire variërend van de Beatles, Neal Diamond, Elvis Presley, Chuck Berry, Sandy Coast en vele anderen. Ook Nederlandstalige nummers behoren tot hun  repertoire . een gezellige boel dus

En druk werd het. Naast de eigen bewoners van het complex, waren er veel “liefhebbers” uit andere gelederen gekomen. De zaal was op een paar stoelen na, geheel gevuld.

Bekende gezichten, maar ook nieuwkomers, konden zich naar hartenlust uitleven op de “swingende”geluiden van de band.

Speciaal voor Koks-Mediair werd het nummer “Oh Oh Den Haag” nog even gebracht. En wederom is het een fantastisch geheel als het oude stijldansen gevoel weer plaats vindt. De merendeel ouderen echtparen kunnen nog prima overweg met de “Rumba, Jive en Chachacha”. Maar ook de “lyne-dance” kreeg volop de gelegenheid zich te manifesteren.

Al me al een bijzonder gezellige en stijlvolle avond..

Verslag Karel van Rooy.

Fotoreportage Ton Schimmel / Karel van Rooy.