Maandag 6 januari was het eindelijk weer zover, na een rust periode van twee weken mochten de power hoppers in speeltuin soesterkwartier weer aan de slag. De oefenruimte was weer gereed gezet en hoewel het aantal wat minder als anders was mocht de pret niet drukken, de ‘die hards’ waren aanwezig! En na de eerste vijf ‘ontspannings’ minuten werd er hard gewerkt. Dit gebeurde samen, in kleine groepjes of met zijn tweeën de verschillende pasjes en bewegingen werden doorgenomen. Dit alles onder streng toeziend oog van juf Chiara, die waar nodig enkele verbeteringen aanbracht.

Eerst de teen op de grond, dan de hak, handen wat hoger en dan niet onbelangrijk: blijf vrolijk kijken! Er werd weer hard gewerkt, en dat was eind van de avond te zien ook, langzaam werd alles weer ‘tot één geheel gesmeed’. De laatste minuten wordt altijd de laatste energie er ook nog even uitgehaald, de hoppertjes rennen, springen door de hele zaal heen. En tot slot, jas en schoenen op zoeken en wordt er een zakje chips uitgedeeld.

De Power Hoppers wensen iedereen een mooi en vrolijk dansend Nieuwjaar en hopen u te zien op een volgende uitvoering!

En…. denken jullie nu ook dat wil ik ook wel, kom gewoon een keer kijken, beter nog kom meedoen het is altijd erg gezellig, papa en/of mama kan in een andere zaal wachten en een kopje koffie of thee drinken, een gezellig praatje maken met andere ouders.

Waar: Speeltuinvereniging Soesterkwartier (zij ingang).

Wanneer: maandagavond.

Hoe laat: kwart voor zeven tot half acht.

Wat moet ik meenemen: een goed humeur.

Zien we jullie dan ook (weer) op maandagavond? Tot dan!

 

Verslag en foto’s: Ton Schimmel