Onze dochter Saskia ligt letterlijk en figuurlijk te wachten op een opera9e. Ze ligt de hele dag in bed, in het donker en geluidsarm, want van teveel prikkels slaat haar systeem op 9lt. Bezoek kan ze niet ontvangen, enkel haar vriend is een paar keer per dag bij haar, want voor de rest heeB ze rust nodig.
Ze heeB haar familie en vriendinnen al maandenlang niet gezien, die mooie regenboog van laatst? Saskia lag in het donker. De eerste sneeuwvlokken straks? Die gaan ook aan haar voorbij! Kerst?! Ze lag in haar eentje boven! Haar dagen gaan langzaam voorbij, televisie geeB te veel prikkels, muziek ook en lezen gaat ook al niet. Wij zouden het niet eens een dag volhouden.. alleen in een donkere kamer met enkel je eigen gedachten. En dat al vanaf mei! Dat zijn 8 maanden!!! Haar enige contact met de buitenwereld? WhatsApp en social media. Maar niet te lang, want dat zijn ook prikkels.

Maar er is hoop want er is zicht op een opera9e. In februari. In Barcelona. Kne3erduur en niet vergoed door de zorgverzekeraar. Daarvoor heeB ze € 80.000 nodig!
Er is al geld opgehaald via een doneerac9e die voor haar is opgezet en eigen spaargeld wordt ook ingezet. Familie, vrienden, kennissen, iedereen helpt maar ze is er nog lang niet.
Hoe tof zou het zijn als wij er met z’n allen voor zorgen dat Saskia haar leven weer kan oppakken. Dat ze in het voorjaar naar buiten kan om te genieten van de lentebries, de opkomende bloemen en de vogeltjes.. Weer een keer gezellig met haar vriendinnen op een terrasje. Een logeerpar9jtje met haar geduldige neeSe van vier die haar zo mist. Weer haar baan oppakken als leerkracht wat ze met zoveel toewijding gedaan heeB? Samen met haar vriend een serie bingewatchen. En een miljoen andere dingen die ze weer zou kunnen doen. Het lijkt nu nog zo ver weg..

Wij willen Saskia niet in het donker achterlaten.
Wil je ons helpen, zodat Saskia weer kan leven in plaats van overleven?

Hoe kan je helpen?
Scan de QR code en doneer een bedrag via de betaallink op deze pagina. Hier vindt u tevens meer informa>e
Of: Overschrijving naar de ING bank met Omschrijving: Opera>e Saskia
T.n.v. Mw SGM Oskamp, Hr O de Leeuw NL14 INGB 0675 8812 18
Of: Volg de link hBps://www.facebook.com/saskia.oskamp/

Bedankt namens Saskia!

Conny en Kees Ouders van Saskia

page1image28043200 page1image21726432 page1image21736624