Maandag 2 september, de scholen zijn weer begonnen, de zomervakantie zit er weer op. Zo ook de PowerHoppers in speeltuin het soesterkwartier.

Dat er na de eerste schooldag nog genoeg power in zit bleek wel, eerst maar even wat energie kwijt raken, na 5 keer de zaal heen en weer begon het er al wat op te lijken, het laatste beetje eruit op de handen en voeten nog een keer heen en weer.

Er was een groot aantal nieuwe deelnemers. Er werd met een nieuw dansje begonnen zodat iedereen het gelijk kon leren en ik moet zeggen dat het zo voor een eerste keer best goed ging, af en toe deed chiara het een keertje voor en elke keer ging het een stukje beter, Chiara danst als een elastieke bal, wat je ook gelijk terug zag bij sommige kleine hoppertjes.

Soms ook nog even links en rechts gelijk afstemmen. In de pauze iedereen een ijsje wat zeer welkom was wat van dansen krijg je het warm! Na de pauze werd er in kleine groepjes geoefend wat zeker ook zijn vruchten afwierp, de groepjes werden steeds groter gemaakt tot iedereen op de dansvloer stond, en daar zag je de eerste contouren van het begin van het nieuwe dansje! Hard gewerkt powerhoppers! Hierna nog even een spelletje en de les tijd zat er weer op, de tijd is voorbij gevlogen!

Dat de PowerHoppers in de lift zitten blijkt wel uit het feit dat er veel nieuwe aanmeldingen waren. Vind je het leuk om op maandagavond van half zeven tot kwart over zeven te dansen meld je aan bij Anita van de speeltuin en kom gezellig mee doen. Ma en Pa kunnen eventueel in de andere zaal gezellig koffie drinken, of wat fris en weer samen met het hoppertje weer naar huis gaan.

Zien we jou de volgende keer ook?

 

Verslag en foto’s Ton Schimmel