Film aan de Eem presenteert Pathé outdoor cinema met ‘The Greatest Showman’ op het Eemplein

Op zaterdag 1 september, 20.30 uur organiseert Pathé Amersfoort in samenwerking met de winkeliersvereniging de derde editie van Film aan de Eem, een Outdoor Cinema Event op het Eemplein in Amersfoort. Bezoekers kunnen gratis in de buitenlucht genieten van de speelfilm The Greatest Showman.

Met de buitenvertoning van de speelfilm The Greatest Showman presenteert Pathé een unieke ervaring op een bijzondere locatie, het Eemplein in Amersfoort. Bezoekers konden via social media stemmen op de film The Jungle Book of The Greatest Showman, waaruit laatstgenoemde de winnende titel is gebleken. De entree is gratis en bezoekers kunnen hun eigen stoel of kleed meenemen.

GREATEST SHOWMAN The Greatest Showman met Oscar genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geïnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

Over Eemplein Amersfoort Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen. Zo zijn hier de bibliotheek, het culturele centrum het Eemhuis, Pathé bioscoop, de Hogeschool voor de Kunsten en de Hogeschool van Amersfoort gevestigd en is er een goed en gevarieerd aanbod van horeca voor zowel overdag als ’s avonds. De volgende ondernemingen zijn hier gevestigd: A la Minute, Albert Heijn, De Beren, Blokker, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, King of the Ribs, Kunsthal Kade, La Cubanita, Media Markt, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Queens Royal Bakery, Subway, Oliva, Sushi Today, Van Haren, Xenos, Zeeman, ToyChamp.

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad achter de Koppelpoort, aan het water de Eem en aan één van de belangrijkste aanrijdroutes en PDV/GDV-locatie van de stad, de Amsterdamseweg. Door de ligging is de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto zeer goed. Daarnaast is er een directe fiets-/loop verbinding met de binnenstad. Onder het centrum is een parkeergarage gevestigd met bijna 800 parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie over Eemplein Amersfoort op www.eemplein.nl of ga naar de Facebookpagina: www.facebook/com/EempleinAmersfoort.