Op paasochtend (8 april) is er om 9:00 uur een oecumenische Paasviering speciaal voor peuters en kleuters (en ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes) in de Emmaüskerk aan de Noordewierweg.

Poes en Lammetje zijn hard aan het werk voor meneer Vos, die een snelweg wil aanleggen, dwars door het bos. ‘Kunnen de dieren snel van A naar B!’ beweert meneer Vos. Josha Flierefluiter ziet die hardwerkende, zwoegende dieren met lede ogen aan en laat dan Poes en Lammetje het ‘goede’ leven zien… Hoe dat er uit ziet? Kom maar langs met Pasen!

Het wordt weer een vrolijke, feestelijke viering met samenzang, een verteller, een boeiend verhaal, muziek en kaarsen die ontstoken worden. Ingrediënten die kinderen aanspreken én een kerkdienst maken. Tijdens de viering vertellen we het paasverhaal en spelen we een spiegelverhaal, dit keer over poes en lammetje. Tijdens de viering zal er een collecte zijn, bestemd voor de volgende peuterkleutervieringen.

De werkgroep peuterkleuterviering is een gezamenlijk initiatief van de Emmaüskerk (PGA) en Henricuskerk (RK). Zij organiseert jaarlijks op kerstochtend en paasochtend oecumenische peuterkleutervieringen. Contactpersoon is Emely de Ruiter, emelyderuiter@hotmail.com , 033-4616922