Zondag 7 april
Opening IJssalon Tutti Gelati – 1000 gratis ijsjes!
12.00 –  22.00

Kom voor een gratis ijsje naar de nieuwe ijssalon Tutti Gelati aan het Eemplein 

Op Zondag 7 April a.s. opent ijssalon Tutti Gelati om 12.00 uur voor het eerst haar deuren aan het Eemplein in Amersfoort. Ter ere van deze  feestelijke gebeurtenis krijgen de eerste 1000 ijsliefhebbers een gratis ijsje met twee bolletjes zodat ze zelf kunnen beoordelen hoe lekker het ijs van Tutti Gelati is.

Het ijs dat Tutti Gelati verkoopt wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van de beste ingrediënten waarbij steeds gestreefd wordt naar de optimale smaakbeleving.

Tutti Gelati heeft veel aandacht besteed aan een warm en huiselijk interieur, zodat het ook bij minder mooi weer lekker toeven is in de ijssalon. Er hangt in de salon een groot mediascherm ter vermaak voor klein en groot en er wordt prettige muziek gedraaid, zodat het eten van een ijsje bij Tutti Gelati echt een klein genietmomentje wordt.

Buiten heeft Tutti Gelati de beschikking over een ruim terras met inspirerend uitzicht op het verkeersluwe  Eemplein waarop volop ruimte is voor kinderen om lekker te spelen. Ook is er op het plein volop plek om lekker in de zon even van je ijsje te genieten.

Naast Italiaans schepijs verkoopt Tutti Gelati ook zelfgemaakt warme appelgebak in éénpersoons porties, en koffie en thee. Limonade voor de kinderen is gratis.

De initiatiefnemers van Tutti Gelati maken met deze ijssalon een carrièreswitch vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs. Een grote en spannende stap die ze met veel plezier en inzet nemen. Het is fijn om mensen een genietmomentje te kunnen aanbieden, en dat kan met ijs. Want wie houdt er nu niet van?

Tutti Gelati is 7 dagen per week geopend van  12 uur tot 22 uur, zolang het seizoen duurt.