De ondernemers en studenten die werkzaam zijn in Discover! nodigen alle belangstellenden van harte uit voor een open middag. Daarmee vieren we de ingebruikname van het verzamelgebouw voor creatieve bedrijven aan de Stadsring in Amersfoort.

Iedereen is welkom op donderdag 15 november tussen 15.00 en 19.00 uur. Om 16.30 uur is er een centraal moment waarbij ons pand officieel geopend wordt.

In januari 2012 zijn de eerste ondernemers gestart in Discover! en ieder kwartaal maken nieuwe bedrijven hun entree. In september kwamen daar de stagiaires van ROC*ASA en S2B Discover! bij, het leerbedrijf van het Grafisch Lyceum Utrecht. Deze studenten werken aan opdrachten van creatieve bedrijven en non-profitorganisaties uit Amersfoort e.o.

Nu we ruim over de helft zijn met het realiseren van onze ambities, nodigen we belangstellenden uit om te komen kijken wat we doen en wat we van plan zijn. Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennisnemen van de projecten in architectuur, design, communicatie, media en kunst waar de ondernemers en studenten van Discover! aan werken. Ook kunnen zij ervaren hoe in Discover! vorm gegeven wordt aan ‘het nieuwe werken’ bij Meet&Discover!

Wil je aanwezig zijn bij de opening? Een e-mail naar info@discoveramersfoort.nl is voldoende. Namens de ondernemers: van harte welkom!

Bron: Discover Amersfoort