Het leven gaat steeds sneller en we moeten van alles. Als de dagen dan ook nog eens korter worden in de herfst, ligt de herfstdip op de loer. Ontspanning is minstens zo belangrijk als inspanning, vindt Club Pellikaan. Om te ontstressen en de donkere maanden ontspannen door te komen organiseert de sportclub in Amersfoort daarom het Yoga Wellnessweekend.

Deadlines halen, doelen bereiken en vooral gelukkig zijn. Chronische stress brengt ons uit balans. Ontspanning is de sleutel naar een gelukkige en bewuste way of life. Tijdens het Yoga Wellnessweekend op 2, 3 en 4 november staat ontspanning daarom centraal. Club Pellikaan geeft inspiratie om dit na het weekend vast te houden.
Yoga is inmiddels geaccepteerd in Nederland. Volgens diverse onderzoeken helpt het bij zwangerschapsdepressies, tegen lage rugpijn, helpt het jongeren met reuma en houdt yoga vele celebs slank. De voordelen van yoga worden tijdens het Yoga Wellnessweekend belicht en deelnemers krijgen concrete tips om te ontspannen.
In Amersfoort worden tijdens het weekend van 3 en 4 november workshops Tai Chi, Peak Pilates, aromatherapie, bodybalance en natuurlijk yoga gegeven. Daarnaast zijn er het hele weekend theeproeverijen en zijn er onder meer masseurs en nagelstylistes aanwezig.

bron: dichtbij,Maud Robberts