Op zaterdag 21 december van 12:00 tot 16:00 uur kun je bij Winkelcentrum het Eemplein de Kerstman ontmoeten! De Kerstman verwelkomt iedereen om een foto te maken en loopt rond op het Eemplein.

Win € 50,-

Omdat dit de tijd van geven is, geeft het Eemplein graag iets terug aan haar bezoekers! 21 december kun je op de foto in de arrenslee. Deel jouw leukste foto op Instagram, tag #eemplein en maak kans op € 50,- shoptegoed!

Gratis activiteiten

Naast het ontmoeten van de Kerstman hebben we nog meer leuke activiteiten! Er is een Kerstman springkussen aanwezig waar de kinderen zich op kunnen vermaken. Verder zal de Kerstmannenband zorgen voor fijne kerstmuziek én is er een levende Kerststal.

Over Eemplein Amersfoort

Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort. Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen. Zo zijn hier de bibliotheek, het culturele centrum het Eemhuis, Pathé bioscoop, de Hogeschool voor de Kunsten en de Hogeschool van Amersfoort gevestigd en is er een goed en gevarieerd aanbod van horeca voor zowel overdag als ’s avonds.

De volgende ondernemingen zijn hier gevestigd: A la Minute, Albert Heijn, De Beren, Blokker, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, King of the Ribs, Kunsthal Kade, La Cubanita, Media Markt, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Casa, Subway, Oliva, Sushi Today, Tutti Gelati, Van Haren, Zeeman, Toychamp.

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad achter de Koppelpoort, aan het water de Eem en aan één van de belangrijkste aanrijdroutes en PDV/GDV-locatie van de stad, de Amsterdamseweg. Door de ligging is de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto zeer goed. Daarnaast is er een directe fiets-/loop verbinding met de binnenstad. Onder het centrum is een parkeergarage gevestigd met bijna 800 parkeerplaatsen.