Op woensdagavond 4 oktober nodigen we je uit om het Soesterkwartier te verkennen. Een wandelervaring die je letterlijk DOOR de wijk leidt. Deze bijzondere avond biedt je de kans om kerken, sportkantines, winkels, scholen, gezondheidscentrum, het Projectenhuis, Puntenburg, de tuin van de Evangelische Hogeschool en het Wijkmuseum van binnenuit te ontdekken.

Langs de route en binnen verschillende gebouwen kun je genieten van livemuziek. Als deelnemer krijg je op verschillende locaties een traktatie. Waardoor de wandeling nog aangenamer wordt.

Het avontuur begint tussen 18.30 en 19.30 uur bij de Emmauskerk. Deelname aan Wijk Walk is gratis en geschikt voor zowel jong als oud. De route beslaat 4,5 kilometer door het hart van het Soesterkwartier.

Dit initiatief is tot stand gekomen dankzij de inzet van bewoners en lokale instanties die actief zijn in de wijk. De organisatie van Wijk Walk is in handen van Mariska Jacobi van iaMeventz.

Wijk Walk biedt een eigenzinnige kijk op het Soesterkwartier en geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met mensen die in de wijk wonen en werken. Het belooft een avond vol verrassingen en ontdekkingen te worden.

Aanmelden kan via de website (www.wijkwalk.nl)

Kom je ook wandelen door de wijk!