Soesterkwartier 28 juni 2017. Zo was er niets, zo waren er weer twee winkels bij op de Noordewierweg. In het voorgaande artikel omschreven winkel van Seher Durrani ( zie artikel)   was al een bijzonderheid. Maar twee deuren verder werd ook gewacht op Soesterkwartier.info. Aan de andere zijde naast Typisch Jij, waar voorheen een vorm van koffie werd geschonken , is afgelopen vrijdag een prachtige kapperszaak geopend.

Nu weten we dat we aan kapperszaken in het Soesterkwartier wel enige keuze kunnen maken. Maar je moet als ondernemer toch maar durven. Na 17 jaar op ’t Hof te hebben gezeten als kappersonderneming, je spullenpakken en op de Noordewierweg een volledig nieuwe zaak beginnen.

De gehele inventaris is nieuw aangeschaft en geloven de eigenaars van deze onderneming op een juiste investering. De klantenkring van  ’t Hof hebben ze wel meegenomen, dus een begin is er. Een van de redenen van verhuizing is het parkeerbeleid. De klanten konden uiteraard niet met de bolide op ’t Hof parkeren en nu is er ( nog wel) gelegenheid om bij de zaak te komen.  Een voordeel is natuurlijk dat deze klanten, gelijk de andere winkels kunnen bezoeken.

De mooie letters op de voorgevel geven de fraaie naam aan van Kapsalon Revana, zijnde de naam van een bloem. De verlichting gaat inmiddels in de avond uit, gezien de felle uitstraling.

Het trio wat deze zaak leidt, is ook weer bijzonder. De van oorsprong Koerdische Irakezen zijn respectievelijk 20 / 17 en 10 jaar in Nederland en zijn vrienden voor het leven. Samen runnen ze dus al die tijd de zaak op ’t Hof, maar nu in het Soesterkwartier.

De 6 werkplekken zijn mooi ingedeeld en voor de kleine klanten, is er een kappersstoel in de vorm van een auto. Zowel Heren als Dames zijn welkom en het aangeboden menu van uit te voeren is zeer uitgebreid. Het normale wassen en watergolven/ knippen en fohnen kan worden uitgebreid met diverse behandelingen.

Achmed ( ruim 20 jaar in Nederland)  verteld ” van Delft naar Maarssen en naar Amersfoort. Een mooi hoogtepunt natuurlijk dat zij afgelopen vrijdag deze nieuwe zaak hebben kunnen openen.

Deze 3 enthousiaste heren,  ” durven” het aan. De Noordewierweg heeft weer een gevulde aanblik.

Wij wensen hen veel succes.

Karel van Rooy

foto impressie klik hier.

De redactie besteed aandacht aan nieuwe ondernemers die zich “nestelen”in het Soesterkwartier.