Amersfoort, 28 september 2019 – Albert Heijn aan de Noordewierweg 113 in Amersfoort is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft een metamorfose ondergaan en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

 “Het is echt een metamorfose, klanten weten gewoon niet wat ze zien als ze hier binnenkomen!” zegt supermarktmanager Vasco Tielen. Echt alles is aangepakt en vernieuwd, van het dak, de gevel tot de vloer. De winkel is binnen de bestaande muren verbouwd, maar door de slimme inrichting is het assortiment flink uitgebreid. “De eerste reacties over het nieuwe assortiment en de inrichting zijn erg positief.  We krijgen heel veel complimenten”, aldus de trotse supermarktmanager.

Dry misting

Als je binnenkomt word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. De klant kan gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Vasco Tielen: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven, en lekkere taarten, taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven. Op het versplein kunnen klanten de komende dagen ter plekke bereide gerechten proeven en kopen.

Zelfscankassa’s

Albert Heijn Noordewierweg heeft nu ook zelfscan. Vasco Tielen: “Met drie zelfscankassa’s bieden we meer betaalgemak. Klanten kunnen de boodschappen daar zelf scannen en betalen. Of in de winkel de producten mobiel scannen met de app en dan afrekenen. Natuurlijk blijft afrekenen bij de gewone kassa ook mogelijk.”

Albert Heijn Noordewierweg is nu elke dag tot 21:00 uur geopend: van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur, op zondag van 10:00 tot 21:00 uur.