Het gaat goed met ons! We hebben het leuk en we leren veel van elkaar elke woensdag van 10-12 uur in de Emmaüskerk in het Soesterkwartier (adres onderaan)
De Taalkamer bestaat in mei drie jaar en is opgezet met de bedoeling om mensen van buitenlandse afkomst te helpen met het oefenen van het Nederlands.

We zijn een veelkleurige groep.
We richten ons vooral op taal in de alledaagse praktijk. Met als doel dat mensen zich sneller kunnen redden bij bijvoorbeeld de dokter, in het ziekenhuis, in de supermarkt of bij het reizen met het OV.
Al drie jaar loopt de Taalkamer heel goed.

Maar het kan altijd beter, vonden we. Daarom hebben we vanaf nu oppas zodat ouders hun kleine kinderen kunnen meenemen naar de Taalkamer. Daar zijn we heel erg blij mee want daardoor kunnen we meer mensen welkom heten .

En we hebben een nieuwe website waar alle informatie over ons te vinden is: www.taalkamer.com Daar zie je bijvoorbeeld onder ‘Laatste nieuws’ dat we vorige week met elkaar naar het stemlokaal zijn geweest. En dat was heel leuk om met elkaar te doen.
Ook hebben we sinds kort meer ruimte in de Emmaûskerk tot onze beschikking. Van één gezellige huiskamer hebben we er nu twee. Dat geeft een stuk meer rust. We zijn er blij mee.

Nieuwe mensen zijn van harte welkom! Adres: Noordewierweg 131, Amersfoort. Emmaüskerk, ingang links.
We kunnen ook altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Zowel taalvrijwilligers als kinderoppassers. Wil je meer info: mail dan naar Huiskamer033@gmail.com

Carine Heinhuis.

red.KvR