3 januari 2017, een van de vele Nieuwjaar’s bijeenkomsten deze weken en Lyvore als een van de eerste die de gelegenheid neemt, hun bewoners en gasten van elders, de beste wensen over te brengen.

Rond 14.15 vult het “Grand Café “van Lyvore zorgcentrum aan Birkhoven Park zich met de bewoners. Ook van Puntenburg zijn middels busvervoer enige “gasten”overgekomen.  Stoelen worden aangeschoven of verplaatst om rolstoel gebruikers ook bij de tafels te krijgen. Koffie en thee wordt verzorgd.

Grote schalen gevuld met de laatste oliebollen van dit jaar, staan gereed.  Geen groteske toespraken of uitgebreide speeches van belanghebbende. We houden het simpel maar gezellig was de boodschap.

Rond 14.35 , terwijl een ieder zich de oliebollen goed liet smaken, nam Lidy Elbertse, Coach Ontmoetingscentrum en Coördinator Vrijwilligerswerk, de aftrap voor een gezellig samenzijn. In een korte verwoording memoreerde zij, het voorgaande jaar en het komende. Om vervolgens iedereen persoonlijk de hand te schudden met persoonlijke wensen voor het komende jaar.

Op verschillende tafels werden spelletjes gespeeld en na een klein halfuurtje werd het tijd de “bubbels”er bij te halen. Glazen werden gevuld en een gemeenschappelijke toost op 2017 werd met het heffen van het glas gedaan.

De redactie wenst allen aldaar een gelukkig en zoveel mogelijk gezond 2017.

Verslag en foto’s Karel van Rooy.

Impressie