Namastébrief
Namasté – ruimte om tot jezelf te komen –
Foto
Hoe houd je het spannend in je relatie?
Misschien heb je de uitzending van Zomergasten met Esther Perel ook gezien? Wat een cadeau! Een heerlijke vrouw en zoveel prachtige uitspraken.

Vorige week hebben we 1 van haar bestsellers gekocht: Erotische intelligentie. Het boek geeft ons gesprekstof om naar onze eigen relatie te kijken. Een vaste relatie geeft zekerheid, maar hoe houd je het spannend.
Geeft Tantra een antwoord? Wordt je relatie spannender door Tantra? Wat Tantra zeker biedt is dat je anders naar intimiteit en seksualiteit gaat kijken. De bestaande patronen die zijn ontstaan komen in het licht te staan. Vaak blijkt dat die patronen zijn ontstaan in je jeugd en zijn omgezet in vaste overtuigingen. Om naar die patronen te kijken is zeker spannend. Je maakt een stap buiten je comfortzone.

Om in vrijheid te ervaren wat er in jouw hart leeft en welke verlangens er in jouw leven.  Hoe maak je verbinding met wat in jou leeft en hoe maak je verbinding met die ander.

Ja, tantra maakt onze relatie rijker en (ont)spannender.
Steeds meer.

Wilco & Lieneke

Lieneke en Wilco
Agenda
November
    25 – Sensuele Zondag
December
  07 – Tantrische Massageavond
12 – Rode Tent Amersfoort
24 – Sensuele Kerstavond
Januari
  04 – Tantrische Massageavond

  11 – Inspiratie Sessie                           Stille wateren
  13 – Thailand voor inspiratie
Februari
  14 – Tantrische Massageavond

         (Blinddate)
  15 – Tantra massagecursus                 voor stelllen
  20 – Rode tent Amersfoort
21 – Kashmirische massage                 avond voor vrouwen
Aanmelden & Info
Rode Tent
Massageavond
Sensuele Zondag
Tantra voor vrouwen
Jaarprogramma 2019
Wij zijn druk met ons jaarprogramma voor 2019. Op onze website kun je al enkele activiteiten vinden. Voordat we half januari voor 4 weken naar Thailand gaan zorgen we dat alles up tot date is.
In Thailand nemen we  de tijd en rust om mooie meditaties uit te werken en ons te bezinnen hoe we verder gaan groeien met Tantrabeleving.

We hebben het voornemen om ook avonden of workshops op locatie te geven. Zo zijn we vrijdagavond 11 janauari te gast bij Stille Wateren en geven we een interactieve lezing over Tantra. In de zomer van 2019 zijn we twee weken als co-creators bij Vakantieanders. Lieneke geeft weer workshops op vrouwenfestivals.

Wij zijn op zoek naar een grotere locatie in Amersfoort. Mocht je iets geschikts weten dan horen we dat graag.

Verrassing voor je partner?
Een leuke verrassing voor je partner? Boek een heerlijke duo massage geniet van onze intieme sauna (houtgestookt) en combineer dat met een overnachting in ons Tiny House met een heerlijk ontbijt. Voor € 275,00 geef je een onvergetelijke ervaring.