dsc_448617 september, Dommelstraat 23 Soesterkwartier. Het is rustig, ja vredig in de poorten van de Dollardstraat /Dommelstraat. De toegang naar het vredige domein van Lieneke Postma en Wilco Bommeljé, lijkt nog afgesloten. Maar wie de blauwe deur van de tuin opent, komt in een andere wereld.

 

dsc_2169De tuin, op zich al een waar kunststuk van water en planten met diverse hoekjes en plekken waar beeldende kunst en spiritualisme elkaar afwisselen, zorg er voor dat je eigenlijk overal even blijft staan. In je opnemen wat wordt bedoeld. en voor de gelegenheid ook nog eens met teksten verwoord.

Achterin de tuin,”het Chalet”waar deze website al eerder over schreef. Het “groene”dak groeit goed en na 1 jaar bouwen van beiden, is het resultaat dan ook een waar kunststuk geworden.

dsc_4487Binnen in de “studio”zijn de zaken simpel gehouden. Kussens en wat wandversieringen zorgen voor de nodige rust. In deze studio, worden workshops, lezingen en massage’s gehouden. Het omgaan met verlies is ook een van de hoofdthema’ die aan bod komen.

De week vooraf aan de opening was geheel volgeboekt en mag er van een aardig succes worden gesproken.

Ook buitengewoon Raadslid Dico Kuiper kwam met zijn echtgenote een rustgevend kijkje nemen.

Namasté

“Ik eer de plek in jou waar het hele universum samenkomt. Ik eer de plek in jou waar liefde, waarheid, licht en vrede heerst. Wanneer jij in die plek bent in jezelf en ik in die plek in mijzelf, dan zijn we één.”

dsc_4512Het woord Namasté, kent meerdere betekenissen, maar het begroeten van elkaar op een respectvolle wijze is toch wel de hoofdzaak.

De keuken was even het afgesloten gedeelte van de dochter van Wilco en hem zelf. Geen cupcakes maar koekjes en hapjes gecreëerd op een nu nog “geheime” manier.Koffie/thee en drankjes, het beeld van een open dag.

dsc_4513Voor deze gelegenheid waren alle buren rondom het ” vredige” oord uitgenodigd.

De verschillende workshops en andere sessies kunt U terug vinden op de Facebookpagina van Lieneke.

Wij wensen beiden” Namasté” en veel succes voor de toekomst.

Verslag en foto’s Karel van Rooy.