Muziek is voor iedereen. het “Credo”van Muziekvereniging KAMV uit het Amersfoortse. Zoals eerder vermeld op deze website is er binnen KAMV de laatste tijd hard gewerkt aan een toch wel “eng”concept. “Zit je op een basisschool en speel je graag een muziekinstrument of kan je lekker zingen, wel dat kan.

KAMV heeft een orkest samengesteld met scholieren en aangevuld met volwassen muzikanten. Het leuke is dat het resultaat aanstaande zondag om 16.00 uur uit de doeken wordt gedaan in Fluor ( Nieuwe stad) en wilt U actief mee doen met dit orkest als bezoeker, bestel dan snel een toegangsbewijs.

Klik op deze link voor kaarten.

Heden 12 april 2019 was de generale repetitie in het clubgebouw van KAMV en een drukte van belang. Maar om 19.30 werd er toch strak geregeld dat de repetitie begon. Na het stemmen van de instrumenten en het “afstemmen: van twee kanjers van show-zangeressen in de categorie “onder de 10 jaar” werd door de Dirigente Elna het repertoire uitgevoerd.

Mede met de gitarist/zanger Jeroen Schipper, werd deze avond een fantastische muzikale optreden verzorgd. Met de twee huppelende zangeressen op de voorgrond en begeleid door Jeroen en genoegen om te zien en te horen. Het publiek zal ook zeker verrast worden als je gevraagd wordt mee te doen met een bepaald muziekstuk.

Uiteraard kunnen wij hier nu de ins en outs van dit muzikale optreden niet prijs geven, dat wordt Fluor dus, maar zeker de moeite waard en beloofd een “dolle boel te worden.Alhoewel alle gespeelde nummers “iets”speciaals hebben, is de vertolking van “vrijheid”een heel bijzondere.

Zondag 14 april, Fluor, aanvang 16.00 uur.

Karel van Rooy.