Maandagavond 27 mei vanaf half acht ’s avonds is iedereen welkom in de grote zaal van speeltuinvereniging ‘Het Soesterkwartier’ Noordewierweg 271 Amersfoort. De thuisbasis van Muziekgezelschap CODA deze houdt dan een open repetitie onder leiding van hun dirigent Gerard van Schaik.

Iedereen is welkom om kennis te maken met de muzikanten van CODA, en nog belangrijker hun muziek. In tegenstelling wat iedereen denkt geen oubollige muziek, maar moderne vlotte muziek. Veel van deze muziek speciaal gearrangeerd voor CODA in een eigentijdse moderne bezetting. Wilt u het zelf ervaren als muzikant en heeft u zelf een instrument: neem het mee en speel gezellig mee.

CODA kent binnen hun vereniging verschillende disciplines, zo kennen ze het concertorkest, welke optreedt in donkerblauwe broek met lichtblauw overhemd bij de meest uiteenlopende activiteiten, daarnaast wordt er tijdens de decembermaand sinterklaas en de Kerstman geholpen om hun activiteiten muzikale luister bij te zetten ook in bijpassende kleding. En dan is er nog het nieuwe Historisch Thema-Orkest welke in authentieke kleding u mee terug neemt naar de jaren 40 t/m 60, al deze disciplines met bijpassende speciaal gearrangeerde muziek.

Spreekt U dit aan kom kijken, meespelen, kennismaken u bent dan welkom maandagavond 27 mei, vanaf half acht staat de koffie/thee klaar. Bespeelt u geen instrument maar lijkt u dit wel leuk om te doen, ook dan bent u welkom, het is mogelijk om via CODA muzieklessen te volgen.

 

Verslag: Ton Schimmel