Dinsdag 20 februari, Erwin Henriquez overleed donderdag 15 februari geheel onverwacht op de leeftijd van nog maar 48 jaar. Dat hij zo jong uit het leven gegrepen werd was een grote schok voor z’n familie, z’n vriendin en z’n vrienden en mensen die hem kenden uit de buurt. Voorafgaand aan de uitvaartdienst kwam de stoet met Erwin langs café Comics, waar Erwin een vertrouwde gast was, om daarna over de Noordewierweg naar de Rusthof te rijden.

Zoals men Erwin kende “op de motor” zo ging hij ook naar z’n uitvaartdienst onder begeleiding van mede Saudarah leden, naast de rijder op de motor. De kist met “veiligheidsgordels” vastgemaakt op het “zijspan”. Mooi dat een uitvaart zo ook kan, ook indrukwekkend dat het dichterbij voelde zonder “eng” te zijn.

Tijdens de stop bij de Comics ronkten de 30 motoren er even stevig op los, alsof “ze wilde zeggen” hij gaat niet geluidloos weg!

Een dikke mist bleef achter.

Ongeveer 30 motorrijders begeleidden Erwin, gevolgd door een tiental auto’s in de stoet. Mensen stonden er op diverse plaatsen langs de Noordewierweg om Erwin Henriquez de laatste keer te kunnen groeten.

Wij wensen familie, vrienden en bekenden van Erwin veel sterkte!

Verslag en foto’s: Nel Groenendijk