In deze tijd kunnen kinderen wel wat beweging en sociale contacten gebruiken! Bij Monkey Moves blijven we creatief om jonge kinderen (2 – 9 jaar) ook tijdens de lockdown in beweging te brengen. Momenteel worden in de regio Amersfoort voor alle leeftijden zowel outdoor lessen als online thuislessen georganiseerd.

In de wijk het Soesterkwartier worden elke woensdagochtend zelfstandige outdoorlessen verzorgd op het sportveld van Speeltuinverenging het Soesterkwartier. Begeleid door 2 professionele trainers kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar zonder ouders een half uurtje (van 9.30 uur tot 10.00 uur) mee doen met leuke beweegspelletjes in de belevingswereld van het kind. Na afloop kunnen ze samen met papa of mama nog zelf even de speeltuin in!

Speciaal voor deze periode is er ook een Lockdown Leskaart af te nemen waarmee 3 losse online of outdoor lessen kan worden deel genomen. Voor als je zwemles, dansles of andere sport niet door gaat, als je gym of spelen met andere kinderen op school zo mist of als je als ouder wel wat beweeginspiratie kan gebruiken voor met jouw apekop thuis.

Kijk voor meer informatie over de verschillende activiteiten en een gratis proefles op de website.