DSC_5896Zaterdag 17 februari 2016 was men al vroeg doende de Vijverzaal van Wooncentrum Puntenburg te veranderen in een “grootse”kleding winkel. Even na 08.00 uur, werden diverse kledingrekken en stellage’s opgebouwd rond de kerk van de Vijverzaal. Nieuwe kleding werd netjes uitgesorteerd en op hun plek gehangen. Beginnende bij maatje 36 en eindigend in maat 56 K. Dus voor elk wat wils. het betrof hier dan ook de zomercollectie van een bekend modehuis, Buiten de uitgestalde koopwaar,werd er ruim baan gehouden voor een “catwalk” want het is natuurlijk veel leuker om de nieuwe kleding collectie te showen aan het publiek.

DSC_5398Nadat alles in gereedheid was gebracht en het publiek vanaf 10.00 het “mode”complex had betreden, werd het tijd voor de mannequins zich te hullen in de nieuwe “outfit”. DSC_5391

Maar eerst koffie en pas klokslag 10.30,opende de Hr Poelman de modeshow.

Noot: al meer dan 20 jaar verzorgd de Hr Poelman, middels zijn bedrijf de kleding tentoonstelling in Puntenburg. Een aantal bezoekers,kende hij dan ook uit een lang vervlogen leven. Er was veel veranderd, vertelde hij in het kort, maar de belangstellen voor zijn presentaties was altijd goed verwelkomt in Puntenburg.

DSC_5400Na en korte intro, werden wisselend de beide mannequins, Banita en Rietta op de catwalk verwelkomt. Diverse outfits werden aan het publiek getoond.

Om begrijpelijke redenen is er jaarlijkse een dergelijke kleding presentatie in Puntenburg. Immers een aantal bewoners ervaart dit als zeer prettig dat de winkel naar je toekomt en een vermoeide “rollator”rit naar de binnenstad niet hoeft.

Mogelijkerwijs, zal een tweede locatie voor deze kledingshow navolging krijgen op het (straks) vernieuwde hart van het Soesterkwartier. “Op het plein”

DSC_5889Verslag en foto’s Karel van Rooy.

Foto impressie