Soesterkwartier, 22 mei 2018 wijkcentrum de Nieuwe Sleutel, een nieuwe lichting “dance” kids komt er aan. Op dinsdagmorgen is er vanaf 10.00 uur voor “peuters” al enige tijd ook een vorm van “dansles”.

Door Karel van Rooy.

Daar waar Speeltuin Soesterkwartier met de “Power Hoppers”flink aan de “dansvloer”timmert in een wat oudere leeftijd’s categorie, was er ook behoefte aan een “spel”kleuter dansgroep. En zoals dat dan gaat, waar de wil is, is ook de weg. In de grote zaal van de Nieuwe Sleutel, wordt al enige tijd door Lisette aan peuters les gegeven. Dat klinkt heel schools en streng maar is het beslist niet. De kleine deelnemertje mogen naar hartenlust hun energie kwijt.

De kunst van Lisette is om ze dingen gemeenschappelijk te laten doen. En op de vrolijke maten van kinderliedjes, kun je natuurlijk ook allerlei bewegingen tewerkstellen. Het is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en de kids vinden het prachtig.

Reden, eens kennis te maken met de toekomstige “Power Hoppers” en zoals het dan altijd gaat, zijn er deze ochtend maar twee ” Magic dance Peuters”. Met name “Magic”omdat het toch verrassend weer is, hoe snel ook deze kleine en bewegelijke kids, de dingen aanleren. 

Terwijl de mamma’s in de “foyer” even de tijd hebben “bij te praten” leven de kids zich lekker uit.

En zo te zien na afloop, best vermoeiend.

In ieder geval, voor ondergetekende weer mooie foto momenten.

Karel van Rooy

Foto,impressie.

Aanmelden van peuters, kan via denieuwesleutel@gmail.com

 

 

 

 

Lisette

 

https://photos.app.goo.gl/ATrVPSHsY0MZHhdQ2