Beste lezer,

Oktober is aangebroken. De herfst treedt binnen. En zo ook de blaadjes, regen en kapsels die Jan de Wind zijn tegengekomen. Binnen bij ‘Bij Bosshardt’ zal de herfst zich ook goed laten zien. In mooie decoraties die je bij Creacafé kunt maken, tijdens ons spannende Halloween diner, en gewoon in de knusheid en gezelligheid die we bij elkaar opzoeken. Komt u de gezelligheid opzoeken?

Maandprogramma oktober KLIK OP DE LINK
Maandprogramma
Op zoek naar u?
Beste lezer, wij zijn op zoek naar versterking voor ons team. Heeft u zin om uw handen te laten wapperen, of bent u meer een organisator? Alles kan! Wij zijn op zoek naar:
– Gastvrouwen/ gastheren
– Keukenprinsen en prinsessen
– Creabea’s
– Computer/ tabletdeskundigen voor computerles
– Techneuten voor repaircafé
– ETCETERA :-)
Meld u aan als vrijwilliger
Beauty middag
Op donderdagmiddag 12 oktober om 13:30 kunt u gratis verwend worden tijdens een beautymiddag, georganiseerd door onze stagiaires Emma en Hester. Deelname kan alleen door uzelf aan te melden. Dit kan bij Bij Bosshardt of door te klikken op onderstaande knop.
Aanmelden beautymiddag
Halloween diner
Op dinsdag 31 oktober organiseert Bij Bosshardt een Halloween Diner. Met enge en lekkere hapjes.. Durft u het aan om te komen?! :-) U kunt zich aanmelden bij Bij Bosshardt en tevens tegelijk betalen. Kosten zijn 3,50.
Our mailing address is

06-46612994

Bij Bosshardt Soesterkwartier
Noordewierweg 131
3812 DD Amersfoort
06 466 12 994

Copyright © 2017 Bij Bosshardt, All rights reserved.