Soesterkwartier

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief lees je over het definitieve vertrek van Kristel, over nieuwe activiteiten en vind je natuurlijk weer ons maandprogramma.
We hopen je binnenkort bij een van onze activiteiten te ontmoeten!

Tot ziens,
Team Bij Bosshardt

Maandprogramma
Vertrek Kristel

Nog maar net terug van zwangerschapsverlof kondigde Kristel aan dat ze per 1 mei in dienst treedt bij de gemeente Amersfoort als trajectbegeleider dagbesteding.
Dat betekent voor Bij Bosshardt dat we weer een tijd van verandering in gaan en afwachten op de komst van een nieuwe coördinator.

NIEUW: Fit bij de koffie
Is fit worden echt zo moeilijk? Nee! Het is leuk, sportief en gezellig. Met een kopje koffie erbij! Onder leiding van een vrijwilliger en stagiair die een speciale training hebben gevolgd gaan we samen aan de hand van allerlei oefeningen aan de slag. Maar let wel: vanuit uw stoel, met een kopje koffie! Iedere vrijdag om 11:00.
Handlettering op dinsdag
De eerste twee keer gratis!!
Handletteren is tegenwoordig helemaal hip en lijkt een beetje op het kalligraferen of “schoonschrijven” van vroeger. Lijkt het je leuk om dit eens uit te proberen? Schuif dan gezellig aan! De eerstvolgende keer is op dinsdag 5 maart. Daarna om de week op dinsdagochtend.  De eerste twee keer kun je gratis meedoen, om te kijken of het wat voor je is. We starten om 10.00u.
NIEUW: Fietsclub
Iedere woensdagochtend van 10:30 tot 11:30 stappen we lekker sportief op de fiets. We nemen een kan koffie en thee mee en maken een heerlijk rondje door Amersfoort. Doet u ook mee? Vanaf 10:00 bent u welkom bij Bij Bosshardt voor een kopje koffie of thee om de dag goed te beginnen.
Beautymiddag voor vrouwen

Wil jij er stralend uitzien voor je geliefde of gun jij jezelf op die dag wat extra liefde en aandacht? Kom dan naar onze beautymiddag en laat je lekker in de watten leggen door onze vrijwilligers! Tijdens de beautymiddag krijg je een complete handverzorging, gezichtsmasker en professionele nek-, schouder- en rugmassage. Dat allemaal natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Datum: 14 maart: 13.30u – 15.30u. Daarna om de week op donderdagmiddag. Kosten: 1 euro p.p.

Neem contact met ons op