Linedance Triple C/ Speeltuin Soesterkwartier druk bezocht .

//Linedance Triple C/ Speeltuin Soesterkwartier druk bezocht .

Linedance Triple C/ Speeltuin Soesterkwartier druk bezocht .

Soesterkwartier “dance centre” 10 maart 2019. De lijnen zijn getrokken (denkbeeldig) tafel en stoelen staan “strak”opgesteld. Dit alles vanwege een “Open”middag van country en Linedance groep Triple X te doen plaatsvinden. Een oproep die vanuit facebook werd gedaan om zowel gevorderde “line”dansers,maar ook beginnende enthousiasten een geweldige middag te bezorgen.

De algehele catering, dit maal verzorgd door Manie en Connie, zouden het een tikje druk krijgen. Bij aanvang om 13.00 uur was er bij de Speeltuin en in de wijde omgeving geen parkeerplaats meer te vinden, hetgeen toch wel duidde op een fors aantal bezoekers.

 

Deze constatering bleek dan ook geheel te kloppen. Alle geplaatste tafels en stoelen waren voordat de eerste “lijn”getrokken werd, al bezet.

Dj C.J. Ebell heette iedereen welkom en beloofde bij elke dans, mocht men deze niet kennen, de nodige aanwijzingen te geven. Aanwijzingen die naar bleek bij het “linedansen”een hele andere betekenis hebben dan bij een reguliere dansschool te horen zijn, zoals “hak hak teen”enz. Maar een ding was duidelijk de grote groep aanwezigen begrepen de aanwijzingen erg goed.

 

Vanaf de eerste  muziek keuze tot laat in de middag, werd er massaal door de circa 75 bezoekers, keurig op rij en in linie “gezamenlijk” op de maat van de muziek, dezelfde bewegingen en passen uitgevoerd, karakteristiek voor het “linedansen”

De slogan”Let have some fun with Linedansgroep Triple C” deed zeer zeker zijn eer aan.

Een mooi initiatief en zeker voor herhaling vatbare activiteit.

 

Uiteraard werd het geheel voorzien van de benodigde drankjes en massa’s gefrituurde hapjes.

Karel van Rooy

Foto impressie klik hier.

 

 

 

Door |2019-03-10T20:09:24+00:00zondag, 10 maart 2019 |2 Reacties

2 Comments

  1. Harma 10 maart 2019 om 19:55 - Antwoorden

    Is dit elke zondag in de speeltuin

    • Redactie++ 10 maart 2019 om 20:10 - Antwoorden

      Ik heb onderaan het artikel nu een afbeelding met e-mail en telefoonnummer geplaatst.

Geef een reactie