LineDance Praktiseert in Speeltuin Soesterkwartier

//LineDance Praktiseert in Speeltuin Soesterkwartier

LineDance Praktiseert in Speeltuin Soesterkwartier

skline-45Al geruime tijd berichten wij U dat een grote groep enthousiaste Linedance mensen, hun beste beentjes voor zetten in de Vijverzaal van wooncomplex Puntenburg.

Maar de thuisbasis van dit alles, is wel de Speeltuin Soesterkwartier, waar de eerste passen zijn aangeleerd. De Linedance groep is inmiddels uitgegroeid tot een 60 tal leden, die uit de omgeving van Amersfoort komen. Zelfs uit Baarn en Hilversum zijn er leden te vermelden.

skline-1Vanavond, zaterdag 1 oktober was echter een speciale avond georganiseerd. Ditmaal met live muziek van de bekende groep (Instead) van Pete and Friends.

Wel onder het motto “Lets Twist again” gingen de voetjes, deze maal allemaal op een gelijkwaardige wijze van de vloer, hetgeen natuurlijk de bedoeling is van Linedance.

skline-29Niet alle deelnemers waren vanavond aanwezig, mogelijk door de al vroege aanvang van 19.30 uur en dat het zaterdag was. Er zijn plannen om in het de nabije toekomst op zondagmiddag deze LineDance te beoefenen in de Speeltuin.

De keuze en repertoire van de band was voor de “dans”liefhebbers, maar ook toeschouwers te bestempelen als ouderwets heftig en gezellig. Goede nummers uit vergane jaren kwamen weer langs De dansvloer bleef dan ook de hele avond bezet met groepen, of groepjes LineDancers.

skline-111Uiteraard met dank aan Miranda en Anita, die de benodigde “catering”verzorgden.

Het blijft een mooi gezicht om de Line Dansers aan het werk te zien. En wat evenzo belangrijk is, het plezier wat de deelnemers er aan beleven.

Verslag en fotoreportage Karel van Rooy.

Door |2016-10-01T22:48:11+00:00zaterdag, 1 oktober 2016 |3 Reacties

3 Comments

 1. H.Pullens 4 februari 2017 om 14:52 - Antwoorden

  Vandaag is de eerste zaterdag v.d.maand.
  We willen graag komen line-dansen in de speeltuin v.h. soesterkwartier.
  Kan dat vandaag, 4 februari 2017.
  Groetjes harry en katja

  • Redactie++ 4 februari 2017 om 16:00 - Antwoorden

   Uw bericht is doorgestuurt naar de Speeltuin

   • Redactie++ 4 februari 2017 om 17:25 - Antwoorden

    Dat is tegenwoordig op zondag weet niet precies waarneer dat weer begint

Geef een reactie