IMG_0632Zaterdag 30 november, is het de laatste dag dat de tentoonstelling “School in grootmoederstijd” in Sinterklaassfeer is. Vergeet het niet, en kom even langs. Weet u niog wel, de zwarte kachel in de klas? Die mooie tekening op het bord? Deklompjes met stro en een wortel voor het paard. Voort wat, hoort wat. En was u al van plan om donateur of mischien zelfs grootsponsoir van het wijkmuseum te worden?

Kom ons even dat cadeautje brengen ;-) We hebben het hard nodig en het gaat ons lukken om dit mooie mueum overeind te houden. Ook met uw hulp!

https://www.facebook.com/AmersfoortGezien Dit is het filmpje van Rob Lampe van de opening!!!!!

 

En let op! Sinterklaas komt zaterdagmiddag op bezoek in het Soesterkwartier. Hij loopt tussen 13.00 en 15.00 uur iop de Noordewierweg. Leuk! altijd wat te doen in het Soesterkwartier!

Goede Cadeautip! De voedselbank heeft in haar magazijn veel non food zaken staan die minder geschikt zijn om uit te delen. Iedereen wordt uitgenodigd om zaterdag 30 november tussen 10 en 12 bij de Koppelweg 112 langs te komen. (Vlak achter het bezinestationnentje, over de brug bij de Kwekersweg. De opbrengst wordt gebruikt om vers fruit, eieren of kaas aan te schaffen. Een goede aanleiding om de Voedselbank te steunen!.