KombiFit is ‘sporten’ op een laagdrempelig niveau. Het accent ligt op plezier en bewegen. Gezellig samen met leeftijdsgenoten gevarieerde sporten beoefenen en daarmee lekker fit en soepel worden en blijven.De spelactiviteiten en het niveau worden in overleg met de groep bepaald. De sporten die gedaan worden zijn onder andere: badminton, knotshockey, korfbal, basketbal of volleybal
De avonden worden begeleid door ervaren trainers. Zij zorgen dat de groep veel plezier beleeft aan het uurtje sporten. Iedere avond wordt gestart met een warming-up, zodat blessures voorkomen kunnen worden. Het persoonlijk onderling contact zorgen voor een ontspannen sfeer. Het lichaam blijft in optimale conditie en iedereen zoekt zijn eigen sportieve grenzen op. 

Er is een 40+ en 60+ groep. De 60+ groep sport iedere woensdagavond van 19:30 t/m 20:30 uur in de gymzaal aan de Dollardstraat 121. De 40+ groep sport op donderdagavond van 20:30 t/m 21:30. Zij sporten in de lente en zomer buiten aan de Dollardstraat en in de herfst en winter in de gymzaal.

De organisatie is in handen van Korfbalvereniging Soesterkwartier. Een club waar belangstelling in de medemens op één komt. Kom het zelf eens ervaren! De eerste maand bieden wij het zelfs helemaal kosteloos aan. Voor meer informatie kijk op www.akvsoesterkwartier.nl. Zijn er nog vragen mail dan naar info@akvsoesterkwartier.nl of bel met Erwin 06 – 229 85 224.