Kijk uit voor insluipers

//Kijk uit voor insluipers

Kijk uit voor insluipers

Logo website publicatieDe Redactie krijgt signalen binnen over insluipers, lees hieronder het bericht.

Beste buurtjes, ik vraag uw aandacht voor het volgende: er zijn insluipers actief in onze buurt, ik kreeg een Engels sprekende jonge man aan de deur die begon een verhaal over dat ie niet verder kon in het begin van de straat, toen ik daar niet op reageerde en hem verbaasd aan keek begon hij opeens een andere smoes, de nokdakpannen zouden los zitten en moest volgens hem gauw gemaakt worden, toen ik zij dat het een huurhuis was droop hij af. Zijn smoesjes zijn gericht op dat je naar de stoep komt en liever nog verder, hierdoor kunnen anderen uw woning aan de achterkant binnen sluipen en van alles meenemen. Hij zag er verzorgd uit en had een zwarte jas aan, een grijze werkmansbroek met zwarte zakkleppen. Kijk uit voor deze.

Door |2014-03-07T08:52:18+00:00vrijdag, 7 maart 2014 |9 Reacties

9 Comments

 1. Lies van Zanten 7 maart 2014 om 15:20 - Antwoorden

  Helaas ook deze week tot 2 keer de auto geopend met een zender en diverse goederen verdwenen… Hierdoor geen braaksporen aan de auto maar wel je spullen weg

  • Redactie 7 maart 2014 om 15:29 - Antwoorden

   Ja dat zijn heel vervelende dingen, de Redactie wenst jullie sterkte met alle werkzaamheden waar je toch niet echt op rekent. Het kost weer extra tijd die je liever op een andere manier wilt besteden. Hopelijk letten mensen extra goed op bepaalde dingen die in jouw omgeving niet gewoon zijn, bel in dat geval altijd voor de zekerheid even met de politie. 0900-8844 is het landelijk nummer. Is er kans op een heterdaad bel dan z.s.m 112

 2. marry 7 maart 2014 om 17:37 - Antwoorden

  Ook hier de auto opgemaakt met zender en alles leeggehaald. Geen braaksporen dus verzekering vergoed niets

  • Redactie 7 maart 2014 om 17:55 - Antwoorden

   Mogelijk kan je alles wat eruit is gehaald opgeven aan je inboedelverzekering. Het proberen waard

 3. wendy blijleven 7 maart 2014 om 17:50 - Antwoorden

  Ja ook ik heb maandag ook een Engelse man aan de deur gehad en wilde gratis de mos van onze dakpannen afhalen waarop ik zei dat heb ik helemaal niet maar goed ik zelf vondt het nog al raar en vroeg de man om zijn id … hij zei dat is mijn bedrijfs bus dat moet voldoende zijn een witte bus OUD met aan de passagier kant een rode stip en op de achter kant… ik zei de man nee ik wil je id of paspoort zien vervolgens wilde hij de mijne zien heel raar allemaal ik vertelde de man dat ik heel goed weet hoe het werkt en zei hem.dat mijn broer van de politie is en nadat ik dat had gezegd droop die af dus mensen uitkijken

  • Redactie 7 maart 2014 om 17:55 - Antwoorden

   Je hebt daarna toch wel meteen de politie gebeld he? Heb je een signalement van de man?

   • wendy blijleven 7 maart 2014 om 18:56 - Antwoorden

    Nee heb het niet gemeld achtetaf gezien had ik dat wel moeten doen

    • Redactie 7 maart 2014 om 18:58 - Antwoorden

     Het kan ook nog achteraf, ik raad het je aan als je aanspraak kan maken op je inboedelverzekering dan is een politierapport noodzakelijk. Er zijn er wel meer die het achteraf toch doen hoor!

     • wendy blijleven 7 maart 2014 om 19:24

      Ja oke maar ze zijn bij mij niet binnen geweest hoor heb een bulldog die geen vreemde binnen laat maar mijn verhaal was als info voor wat ze kunnen zeggen enz

Geef een reactie