dsc_7633Eemplein 26 oktober 2016, vandaag is de Kermis opgebouwd en volop aan het draaien.

Even voor 20.00 uur, was het behoorlijk druk met bezoekers op de Kermis. De meeste aandacht ging duidelijk uit naar de meer “snelle” attracties . Lucht acrobatiek en ronddraaiende cabine’s en stoeltjes waren favoriet.

Zo te zien was er ten opzichte van vorig jaar een attractie bijgevoegd, waarbij een grote groep naast elkaar zittend wordt rond geslingerd. Op de  achterliggende oprit naar het Eemplein, was wel zichtbaar dat niet iedereen tegen deze schommel en over de kop gaande beweging bestand was. dsc_7647

Veel slenterend publiek wat zichtbaar de sfeer van de Kermis waardeerden. Misschien dat het publiek nog even moest wennen aan de vele kramen die er geplaatst zijn.

csc_7733Vast staat wel dat de draaimolen, niet veel klanten zal krijgen, aangezien de “draaimolen-mijnheer” in diepe slaap was gedompeld.

csc_7738Daar in tegen was de andere “snelle”wentelwiek van auto’s weer vanouds een drukke aangelegenheid.

U heeft nog 3 dagen om te genieten van alles wat beweegt, te schieten op voorwerpen of een of meerdere behendigheidsspellen te doen.

En net als vorig jaar een kritische noot, daar er toch een aantal bezoekers zijn/waren die niet uit zijn op de draaimolen.

Nagekomen bericht. Om 20.30 is de kermis op last van de politie gesloten vanwege vechtpartijen.

Redactie

Karel van Rooy.

dsc_7680Foto Impressie.