knipsel2jpgIn het kader van Nederland Leest geeft Jennifer Luitsz vier keer een lezing over beroemde Amersfoorters. Deze lezingen vinden plaats in de vier Huiskamerbibliotheken van de Bibliotheek Eemland, te weten De Amerhorst, De Koperhorst, De Liendert en Nijenstede.

De lezingen voor senioren in én buiten de Huiskamerbibliotheken gaan over beroemde Amersfoortse personen, zoals Everard Meyster, Mondriaan en Johan van Oldenbarnevelt. De lezingen sluiten aan bij het jaarthema van Nederland Leest, namelijk democratie.

Data lezingen
De lezingen van Jennifer Luitsz vinden plaats in vier Huiskamerbibliotheken. De eerste lezing vindt plaats op vrijdag 4 november in De Koperhorst om 15.00 uur. De tweede lezing is op vrijdag 11 november in De Liendert om 15.00 uur. Op maandag 14 november geeft Jennifer om 10.00 uur haar derde lezing in Nijenstede en op vrijdag 18 november om 15.00 uur de vierde in De Amerhorst. Aanmelden voor de lezingen is niet nodig.

Over Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijks terugkerend evenement ter bevordering van het lezen van boeken. Het vindt plaats in de maanden oktober en november en wordt georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). De eerste Nederland Leest was in 2006.

Red.KvR.