488007_105473702968568_1666029248_n (Custom)Ook dit jaar viert Speeltuin Rivierenwijk weer een jaar lang speelplezier ! Dat willen we doen met jullie.
Alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s uit het Soesterkwartier en daarbuiten zijn van harte welkom om dit met ons te vieren. Op het feest gaan we samen spelen, dansen, schminken, ballonnen knopen, springen en nog veel meer….en alles is gratis.

De speeltuin is al jarenlang een begrip in de wijk. Kinderen spelen dag in dag uit in een goed onderhouden, veilig en groene speeltuin. Afgelopen jaar is het bestuur gestart met het opzetten van diverse werkgroepen om de betrokkenheid van de wijk nog groter te maken. Daaruit is onder andere een werkgroep moestuin ontstaan die samen met de kinderen uit de wijk allerlei activiteiten ontplooien met groente en fruit in de hoofdrol.  Ook is de werkgroep communicatie begonnen met het ontwerpen van een nieuwe website. En sinds kort hebben we een beheerder die drie keer per week de poorten opent, de skelters buiten zet, het toiletgebouw opent, een pleister plakt en een oogje in het zeil houdt.

Graag tot ziens op 5 juli.

Het begint om 13.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

 

Namens het bestuur,

www.speeltuinrivierenwijk.nl

 

Mariëlle Cats